marți, 8 ianuarie 2013

Mesaj pentru Noul An și Noua Eră

De la Consiliul Îngerilor, Arhang.Mihail și Arhang.Gabriel

(2 ian.2013; channeler Goldenlight)

Salutări ! Suntem Consiliul Îngerilor, Arhanghelii Mihail și Gabriel.
Cu ocazia Noului An, dorim să trimitem către voi un mesaj de speranță, iubire și Lumină, care să vă înalțe spiritul și să vă racordeze la noile energii aflate acum pe planeta voastră. Toți aveți posibilitatea de a asimila energiile înaltelor frecvențe care sunt ancorate acum de Mama Pământ. Aceste noi și minunate energii vă înconjoară în aerul pe care-l respirați. Ele sunt conectate la Sinele Superior al fiecărei ființe umane. Înainte de a veni în viața voastră actuală, sufletul vostru a fost una cu Sinele vostru Superior. În corpul fizic actual al fiecăruia dintre voi se află o părticică din Sinele Superior. Prin procesul de ascensionare s-a produs fuziunea dintre suflet și Spiritul Interior.

Noi am menționat înainte că channelerul acesta a realizat ”reconectarea” în luna august 2012 și, ca urmare, legătura ei cu Sinele său Superior, cu Consiliul Îngerilor și Tărâmul Angelic, s-a întărit foarte mult. În perioada care a urmat, noi am descărcat energii de comunicare în aura ei astfel ca ea să poată avea o mai bună și stabilă comunicare cu noi.

De altfel, acest canal special, Goldenlight, are încheiat un acord înainte de a se naște în această viață pentru a fi un receptor/ transmițător cu tărâmurile dimensionale superioare inclusiv cu tărâmul angelic. O altă însușire a ei este capacitatea de a putea primi mesaje telepatice de la Arhanghelul Mihail, în special în această perioadă de iluminare prin care trece lumea voastră. Ea face această muncă cu plăcere și fără a i se fi promis vreo recompensă. Pe planetă, ea este un designer grafician și lucrează în prezent la unele proiecte mari, care-i iau mult timp, motiv pentru care nu a depus foarte multă activitate de channeling. După ce situația ei financiară se va consolida, implicarea ei în primirea și transmiterea mesajelor va crește substanțial. Dacă doriți, puteți s-o ajutați trimițându-i energia voastră prin binecuvântări și consacrări, dar și prin donații, în care scop, puteți utiliza butonul ”donație” aflat pe situl ei. Acest ajutor îi poate crea mai mult timp liber pe care să-l utilizeze în activitatea de channeling.

După ce veți reuși să intrați în legătură cu Sinele vostru Superior, veți constata o puternică îmbunătățire a stării voastre spirituale, de cunoaștere și înțelegere a lumii în care trăiți. Aducerea Sinelui vostru Superior în conștiința voastră și dezvoltarea unei conexiuni mai puternice cu el, înclusiv al comunicării, vă va accelera evoluția și vă va facilita stabilirea unor conexiuni cu dimensiunile mai înalte. Stabilirea unei astfel de comunicări vă va ajuta să cunoașteți cu exactitate scopul venirii voastre în această viață, așa cum este el prevăzut în contractul încheiat înainte de naștere. În plus, veți afla care vă sunt abilitățile de care vă puteți folosi în prezenta viață, abilități pe care nu vi le descoperiserăți până acum. Multe îmbunătățiri veți cunoaște în viață, după ce veți reuși să comunicați cu Sinele vostru Înalt. El vă va ajuta, de exemplu, să vă cunoașteți îngerii păzitori și ghizii spirituali aflați sau nu în corp fizic.

Cel mai bun mod de a vă conecta este să încercați să stați într-un spațiu ales din timp (același spațiu, de fiecare dată) în fiecare zi și să practicați tehnici de meditație, contemplație, binecuvântări, vizualizări etc. Încercați ca în aceste ședințe să vă izolați cât mai bine de forfota lumii, de preocupările și grijile cotidiene, exprimându-vă dorința de a intra în legătură cu Spiritul vostru Superior. Începeți prin a vă adresa prin expresii de genul: "Mă adresez Spiritului meu Superior cu rugămintea de a mă ajuta să intru în legătură cu el” sau, o formulă mai elaborată: ” Spirit al meu, care sălășluiești în ființa mea, tu cel care ești scânteie Divină și care mă reprezinți în fața lui Dumnezeu, cu umilință te implor să intri în legătură cu mine pentru a comunica”.

Tehnicile de reconectare cu Sinele Interior, am observat că sunt diversificate în lumea voastră, ele avânt scopul ca, prin conectarea la el, să vă puteți accelera evoluția.

Una dintre tehnicile de reconectare la Spiritul Înalt este predată de Eric Pearl, tehnică pe care el o popularizeză în întreaga lume, scopul primordial fiind trezirea și ridicarea energiilor în ființa umană. Energiile vizate în aceste tehnici sunt compatibile cu dimensiunile 6 și 7 și, parțial, chiar 8. Se poate merge chiar până la activarea și amplificarea energiilor celei de a 12 dimensiuni. Sunt, desigur, și alți instructori în lumea voastră ale căror cursuri este bine să le frecventați, atunci când aflați de existența lor în zona voastră.

Civilizația umană se mișcă foarte repede într-o perioadă de timp care se scurge rapid pe planeta voastră. Aceasta va fi o evoluție energică, într-o realitate fizică existentă într-o perioadă de timp în care au loc alinieri cosmice divin planificate. Orașele voastre se vor transforma în orașe de Lumină, casele voastre vor deveni temple ale iubirii, corpurile voastre vor fi ale unor ființe cosmice multidimensionale.

Toate energiile voastre, talentele voastre latente, și facultățile se vor trezi, nu peste prea mult timp. Toate ființele umane suferă transformări radicale chiar în acest moment când citiți acest mesaj. Procesul modificărilor este demarat de ceva timp și el nu se va opri decât atunci când omul planetei Pământ va deveni omul multidimensional al universului. Acesta este Planul Cosmic Divin. 
Sursa, Mintea Superioară a dispus să se lucreze cu voi pentru a vă putea readuce în rândul civilizațiilor dezvoltate ale universului în care trăiți. Lucrarea este nu numai una la nivel colectiv ci una individualizată, privind fiecare entitate umană. Tranziția voastră începută este spre lumină și spre iubire, spre unitate, armonie și echilibru. Mama Pământ /Gaia este vindecată și ea ales să râmână cu voi, căci voi sunteți și copiii ei de care nu a vrut să se despartă, chiar dacă mulți dintre ei nu i-au aplicat tratamentul cel mai potrivit. Planeta este încontinuare purificată și spălată pentru a vă oferi cel mai minunat loc în care să vă puteți bucura. Conștiința voastră suferă acele modificări prin care omul să nu-și mai terorizeze sau să-și mutileze planeta. Plantele și florile care vor apărea pe Pământ vor înmiresma aerul pe care-l respirați, solul va da roade bogate și curate, păsările vor intona imnuri de slavă și iubire iar animalele de pradă vor deveni ierbivore. Vi se pare imposibil? Poate! Dar acesta este viitorul în care veți trăi pe Noul Pământ. Tot ceea ce a fost clădit cu vechia energie, energia urii și fricii, a sărăciei și suferinței, va dispărea.

O nouă eră este în construcție pe planeta voastră reînnoită. Ridicați mințile și sufletele voastre la nivelul cerințelor tărâmurilor mai înalte ale conștiinței, treziți ființa voastră pentru a percepe noile realități, conectați-vă la Sinele vostru Superior care a îndurat cu stoicism vicisitudinile la care l-a supus corpul și mintea voastră pline de vicii și de boală, de neputință și de suferință.

Sinele vostru Superior știe care vă este misiunea, știe ceea ce ați fost și ceea ce trebuie să deveniți. Sinele vostru Înalt știe cine sunteți voi cu adevărat, știe că dorința voastră cea mai profundă este să reveniți ACASĂ, îmbogățiți cu toată experiența pe care ați acumulat-o în numeroasele voastre vieți petrecute în multe locuri ale universului. Voi sunteți făcuți din iubire, sunteți Iubirea și Lumina. Cel mai mare cadou pe care vi-l puteți face este să aduceți voința voastră liberă în aliniere cu Sinele vostru Superior. Și asta o puteți face prin multă dragoste și multă Lumină. Noi suntem aproape de voi și vă oferim tot ceea ce aveți nevoie, cu o singură condiție: SĂ O CEREȚI. 
Toate se desfășoară perfect, conform calendarului divin, fără precipitări, fără teama.
Noi suntem Consiliul Îngrerilor, Arhanghelul Mihail, Arhanghelul Gabriel și vă trimitem iubire și Lumină.

Fiți binecuvântați!

SURSA: thegoldenlightchannel.com

(C.M.)- http://spirituletern.blogspot.ro/2013/01/mesaj-pentru-noul-si-noua-era.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu